Hírlevél
Kövessen Facebookon!

Fizetési megoldás
Termékrészletek


Adó 2023 Magyarázatok

Adó 2023 Magyarázatok
12 900 Ft

Adó 2023 Magyarázatok

Adójog, Új Art, Új Air, Új Avt, Áfa, Szja, Tao, Tb, Szocho, Kiva, Kata

 • Szerzők: Dr. Bokor Csaba, Dr. Borók Tímea, Dr. Futó Gábor, Palotai Kinga, Szatmári László, Dr. Szilovics Csaba

  Megjelenés: 2023. február
  Oldalszám: kb. 500 oldal
  Formátum: B/5

  Az Adó 2023 Magyarázatok könyv a Magyarországon legnépszerűbb Adótan könyv 34., átdolgozott kiadásával, valamint az Adó 2023 Teszt és Példatár könyvvel együtt képez szerves egységet, ad komplex naprakész adózási ismereteket a gyakorlat és a vizsgára való felkészülés céljából.
  A könyvet úgy alakítottuk ki, hogy a tanulmányaikat kezdők, az egyes részterületeken tudásukat elmélyíteni vágyók részére egyaránt elősegítse a teljes magyar adórendszert bemutató Adótan szakkönyv anyagának a feldolgozását.
  A magyar adózás legfontosabb területei közül az adójogi alapok, az adózás rendje, az adóigazgatási eljárás, a személyi jövedelemadó, a társasági és osztalékadó, az általános forgalmi adó, a társadalombiztosítás, a szociális hozzájárulási adó, a kisadózó vállalkozások tételes adója, valamint a kisvállalati adó egyes, nehezen érthető, vagy magyarázatra szoruló részei kerültek kiemelésre és részletes bemutatásra, elemzésre.
  Az Adó 2023 Magyarázatok könyvet a kiválasztott területek jogszabály-előkészítésében résztvevő szakemberei készítették, így azok pontosan tükrözik a jogalkotói szándékot, rávilágítva egyben az adott
  területek helyes megközelítésére, szakmai hátterére, kizárva a félreértelmezés lehetőségét.
  Az Adótan és az Adó 2023 Magyarázatok és az Adó 2023 Teszt és Példatár könyvek kölcsönös hivatkozásokat tartalmaznak, amelyek felhívják a figyelmet az összefüggésekre, részletesebb elemzésekre,kifejtésekre.
  A magyarázatok szakkönyv az offline rendszerbe integrálva biztosítja a gyors kapcsolódást a többi szakkönyvhöz, jogtárakhoz és más (például saját, Google) adatbázisokhoz.
  A kiadványban a dőlt betűk a tárgyév változásait jelzik, amely az offline rendszerben sárga háttérrel jeleníthető meg. A jogszabályi hivatkozások az offline rendszerben kattintásra (ugrás menüpont) hozzák be a vonatkozó joganyagot. A további hivatkozások a kapcsolódó könyvekre pl. az Adótan, Teszt és példatár adott témakörhöz kapcsolódó részeire vonatkoznak, amelyek az offline rendszerben szintén kattintással (ugrás menüpont)
  érhetők el (pl. ASZ.6=Adó teszt és példatár/szja példák/6 sz. példa). A kiadvány fejezetei, valamint az offline rendszerben használt könyvek, saját anyagok, adatbázisok közötti tartalom-kapcsolat kijelöléssel és keresés menüponttal érhető el.