Hírlevél
Kövessen Facebookon!

Fizetési megoldás
Termékrészletek


Adótan 2023

Adótan 2023
12 900 Ft

Adótan 2023

Államháztartás, Adójog, Art, Áfa, Szja, Eva, Kata, Kiva, Tao, Különadók, Reklámadó, Helyi adók, Vagyonadók, Ökoadók, Egyéb adók, Vám, Tb, Szocho, Illetékek, Jövedék

Szerző: Dr. Herich György

 • Szerző: Dr. Herich György
  Kiadás éve: 2023. február
  Oldalszám: kb. 450 oldal
  Formátum: B/5

   

  Ön az Adótan kötetének 34. átdolgozott kiadását tartja kezében. A kiadványban a hazai és nemzetközi adóoktatásban nagy gyakorlattal rendelkező szerző egy új diszciplína, az Adótan bevezetését indította el.
  Mitől más, újszerű ez a szakkönyv?
  Először: átfogja a tágan értelmezett adórendszer valamennyi elemét úgy, hogy nem csak a tételes anyagra koncentrál, de az összefüggések, kapcsolatok is bemutatásra kerülnek.
  Másodszor: a hagyományos leíró, magyarázó könyvekkel szemben logikai ábrák alapján dolgozza fel az adórendszert, megszabadítva az olvasót a jogi nyelvezet, a részletekben való eltévelyedés veszélyeitől.
  Harmadszor: az olvasó számára vizuálisan is rögzíthetővé – így könnyebben memorizálhatóvá – teszi az ismereteket, összefüggéseket. Összegyűjti a jogszabályokban különböző helyen és a különböző jogszabályokban azonos ügyletekre vonatkozó szabályokat.
  Negyedszer: képzésben, továbbképzésben felmenti a hallgatót a jegyzetelés terhe alól, így a magyarázatra, a megértésre és memorizálásra koncentrálhat. Oktatásban jelentős mértékben megkönnyíti az oktató munkáját, hiszen nem csak időtakarékos, hanem egyszerűen és látványosan felhasználható a minden évben aktualizálásra kerülő szakkönyv.
  Ötödször: a Szakkönyv offline© programban a világon elsőként kapcsoltunk össze szakmai kézikönyveket egymással és a hatályos teljes joganyaggal! A 2019-es továbbfejlesztéssel már online jogtár kapcsolattal is a könyvekben előforduló bármelyik kifejezés, jogszabályi hivatkozás teljes mögöttes joganyaga és az offline rendszerhez kapcsolódó szakkönyvekből, valamint a saját tudásbázisból a kapcsolódó szakmai részek azonnal elérhetővé válnak!
  A szakkönyvben levő hivatkozási jelekre kattintva az Adó 2023 Teszt és Példatárnak az adott kérdéshez kapcsolódó részei pl. TP2. (Társasági adó Példa 2.), illetve az Adótan 2023 Magyarázatok szakkönyv adott kérdéshez kapcsolódó részei pl. MAJ.1. megjeleníthetők. Hasonlóan kapcsolódnak a könyvhöz a kiegészítő, értelmező magyarázatok.
  Az adatbázisokban megjelenő bármely fogalom, kifejezés szakmai, jogi kapcsolódásai teljes körűen, azonnal elérhetők úgy, hogy a viszonyítási pontot a könyv használója határozza meg.
  Az Adótan lektorait szakterületenként az adott szakterületek legnevesebb szakembereiből választottuk,
  azzal a céllal, hogy a szakkönyv hitelességét ezzel is emeljük.
  Az Adótan az Adó 2023 Magyarázatokkal, az Adó 2023 Teszt és Példatárral, és a Nemzetközi adózás könyvekkel együtt ad komplex szakmai ismereteket.