Hírlevél
Kövessen Facebookon!

Fizetési megoldás
Termékrészletek


Példatár a számvitel alapjaihoz – Könyvviteli ismeretek

ÚJ
Példatár a számvitel alapjaihoz – Könyvviteli ismeretek
7 900 Ft
Akció: 7 900 Ft
Kezdete: 2024.04.21   Vége: 2024.05.06

Példatár a számvitel alapjaihoz – Könyvviteli ismeretek

Szerzők: Balázsiné Dr. Farkas Katalin – Frányó Zsófia – Dr. Kardos Barbara – Dr. Siklósi Ágnes – Dr. Simon Szilvia – Dr. Sisa Krisztina – Dr. Szijártó Boglárka – Dr. Török Martina Zsófia – Dr. Veress Attila

Megjelenés: 2023. szeptember

Oldalszám: 260 oldal

 • A Példatár a gazdasági felsőoktatás Számvitel alapjai tantárgyának és a Vállalkozási mérlegképes könyvelő képzés Könyvviteli ismeretek követelménymoduljának gyakorlati szintű feldolgozását célozta meg.

  A Példatár jól átgondolt tematikához illesztett fejezetek feladatait a szerzők két csoportba rendezték:
  1. Az első csoportba a tanórai megoldásra felkínált feladatok kerültek, amelyeknek a megoldási nincsenek közölve a példatárban.
  2. A második csoportban a teljes körűen kidolgozott (megoldott) gyakorló feladatok találhatók, amelyek az önálló, „otthoni” gyakorlást segítik majd.
  A Példatárban minden tanórai példának van egy párja a megoldott gyakorló feladatok között. Így azok a hallgatók (képzésben résztvevők), akik a tanórákon nem ebből a példatárból tanulnak, a megoldott gyakorló feladatok alapján a nem megoldott tanórai megoldásra felkínált feladatokat is ki tudják dolgozni.
  A szerzők mindannyian a Budapesti Gazdasági Egyetem Pénzügyi és Számviteli Karának Számvitel Tanszékének főállású oktatói és a példatár a több éves oktatói és gyakorlati tapasztalatuk alapján készült el.
  A Példatárat ajánljuk a vállalkozási mérlegképes könyvelő, és a pénzügyi-számviteli ügyintézői képzésekhez, a közgazdasági technikumok tanulóinak, a gazdasági felsőoktatás hallgatónak és mindenkinek, aki először próbál eligazodni a számvitel szövevényes útvesztőjében.

 • Státusz
  ÚJ