Hírlevél
Kövessen Facebookon!

Fizetési megoldás
Termékajánló
Termékrészletek


Társadalombiztosítás 2019 (Radics)

Társadalombiztosítás 2019 (Radics)
7 000 Ft

Minden, amit érdemes tudni a jogviszonyokról és az azokhoz kapcsolódó tb közterhekről

Szerző: dr. Radics Zsuzsanna Gabriella

  • Szerző: dr. Radics Zsuzsanna Gabriella

    Megjelenés: 2019. január

    Ahhoz, hogy meghatározhassuk, mikor, milyen tb közterheket kell fizetni, és hogyan tudjuk a fizetési kötelezettségeket optimalizálni, elengedhetetlen, hogy tisztában legyünk a biztosítási jogviszonyokkal.

    A kötet összeállításakor arra törekedtem, hogy többéves tapasztalatomra építve egy olyan kiadványt írjak, amelyben közérthetően ismertetem az összes biztosítási jogviszonyt, az azokhoz kapcsolódó adó és tb befizetéseket, kitérve a többes jogviszonyok eseteire is. A magyar biztosítási jogviszonyokon keresztül mutatom be a foglalkoztatók és a foglalkoztatottak tb közterheit, kitérve olyan gyakorlatias esetekre, mint a nyugdíjasok keresőtevékenységei, a gyermekgondozási díj melletti munkavállalás és vállalkozás, a kisadózók tételes adófizetése többes jogviszonyokban, illetve a szociális hozzájárulási adókedvezmények típusai és azok igénybevételének igazolásai.

    A leírtak megértését segítik példák, összefoglaló táblázatok, gyakorlatban felmerülő kérdések és ezekre adott válaszok, valamint a jogszabálymagyarázatok. A könyvemet elsősorban könyvelőknek, bérügyi-, és tb ügyintézőknek, valamint adótanácsadóknak ajánlom, elősegítve a mindennapi munkájukat, és ügyfeleik elégedettségét.