Hírlevél
Kövessen Facebookon!

Fizetési megoldás
Termékajánló
Termékrészletek


Ügyvezetők kézikönyve 2019

Ügyvezetők kézikönyve 2019
9 900 Ft

Szerkesztő: Dr. Szabó Tibor

Szerzők: Kiss T. Anna, Dr. Németh Nóra, Nagy Katalin, Dr. Szladovnyik Krisztina, Dr. Horváth István, Dr. Kovács Ferenc, Dr. Szabó Tibor

 • Szerkesztő: Dr. Szabó Tibor

  Szerzők: Kiss T. Anna, Dr. Németh Nóra, Nagy Katalin, Dr. Szladovnyik Krisztina, Dr. Horváth István, Dr. Kovács Ferenc, Dr. Szabó Tibor
  Megjelenés: 2019. január
  Oldalszám: 240 oldal

  Kézikönyvünk összefoglalja az ügyvezetői tisztségre vonatkozó cégjogi, munkajogi és felelősségi szabályokat, ez mellett a vezetői feladatok ellátáshoz kínál eszközöket és megoldásokat a cégvezetés, az üzleti titok védelme, az adatvédelem, a pénzügy, számvitel és a marketing terén. Az ügyvezetőnek a szakmáján túl minden máshoz is értenie kell: a pénzügyekhez, könyveléshez, marketinghez, munkajoghoz és most már az adatvédelemhez is. Személyes felelősséget is visel ezen feladatok megfelelő ellátásáért. Mindeközben küzdenie kell a konkurenciával, munkavállalókkal, tulajdonsokkal.

  Kézikönyvünk összefoglalja az ügyvezetői tisztségre vonatkozó cégjogi, munkajogi, felelősségi és adózási szabályokat. Ez mellett a vezetői feladatok ellátáshoz kínál eszközöket és megoldásokat.

  Ma már minden cég elektronikus ügyintézésre kötelezett, egy hivatalos levelet is csak így lehet elküldeni, illetve fogadni. Ehhez kapcsolódóan ismertetjük a cégkapuval kapcsolatos feladatokat.

  Bemutatjuk, hogyan kell a számviteli információkat használni a vezetői döntések alátámasztásához.

  A cégvezetés kiemelt területe az üzleti titok védelme, bemutatjuk a kapcsolódó a vezetői teendőket.

  Felvázoljuk, hogy milyen adatvédelmi intézkedéseket kell tenni a céges működés során ahhoz, hogy a cég megfeleljen a GDPR rendelkezéseinek.

  Társasági adótippekkel segítjük az adószabályokat az üzleti tevékenység szolgálatába állítani.

  És végül kézikönyvünk üzenete az is, hogy a leghatékonyabb vezetői hozzáadott érték a brand, a vállalati és a tulajdonosi személyes márka összekapcsolása a céges növekedés motorja.