Hírlevél
Kövessen Facebookon!

Fizetési megoldás
Termékrészletek


Példatár a pénzügyi számvitelhez

ÚJ
Példatár a pénzügyi számvitelhez
12 800 Ft

PÉLDATÁR A PÉNZÜGYI SZÁMVITELHEZ

Szerzők: Dr. Veress Attila – Dr. Siklósi Ágnes – Dr. Sisa Krisztina – Dr. Kardos Barbara – Dr. Szijártó Boglárka – Dr. Török Martina Zsófia

Megjelenés: 2024. február

Oldalszám: 524 oldal

 • A Példatárat ajánljuk a vállalkozási mérlegképes könyvelő, a pénzügyi-számviteli ügyintézői képzésekhez, a közgazdasági technikumok tanulóinak, a gazdasági felsőoktatás hallgatónak és mindenkinek, aki először próbál eligazodni a számvitel szövevényes útvesztőjében.

   

  A Példatár jól átgondolt, tematikához illesztett fejezeteinek feladatait a szerzők két csoportba rendezték:

  1. Tanórai megoldásra felkínált feladatok, amelyeknek a megoldásai nincsenek közölve a példatárban.
  2. Teljeskörűen kidolgozott (megoldott) gyakorló feladatok, amelyek az önálló, „otthoni” gyakorlást segítik majd.
  A Példatárban minden tanórai példának van egy párja a megoldott gyakorló feladatok között. Ez nagy segítség azoknak a hallgatóknak, képzésben résztvevők, akik a tanórákon nem ebből a példatárból tanulnak. A megoldott gyakorló feladatok alapján a nem megoldott tanórai megoldásra felkínált feladatokat is ki tudják dolgozni.
  A szerzők mindannyian a Budapesti Gazdasági Egyetem Pénzügyi és Számviteli Karának Számvitel Tanszékének főállású oktatói. A példatár az ő több éves oktatói és gyakorlati tapasztalataik alapján készült el.

  A Példatárat ajánljuk a vállalkozási mérlegképes könyvelő képzéshez, a közgazdasági technikumok tanulóinak és a gazdasági felsőoktatás hallgatóinak.

 • Státusz
  ÚJ