Hírlevél
Kövessen Facebookon!

Fizetési megoldás
Termékrészletek


Pénzügyi kimutatások összeállítása, elemzése és ellenőrzése

Pénzügyi kimutatások összeállítása, elemzése és ellenőrzése
6 900 Ft
Akció: 6 900 Ft
Kezdete: 2024.04.21   Vége: 2024.05.06

Pénzügyi kimutatások összeállítása, elemzése és ellenőrzése

Szerzők: Havass Norbert, Kozma Norbert, dr. Pucsek József, dr. Siklósi Ágnes, dr. Veress Attila

 

Terjedelem: 313 oldal

Formátum: A4

Megjelenés: 2022. július

 • Az új vállalkozási mérlegképes könyvelő képzésben a számvitel, az elemzés és az ellenőrzés három követelménymodulon keresztül kerül oktatásra:

  • Könyvviteli ismeretek,
  • Pénzügyi számvitel és
  • Pénzügyi kimutatások összeállítása, elemzése és ellenőrzése.

  A „Pénzügyi kimutatások összeállítása, elemzése és ellenőrzése" című új tankönyv hétköznapi nyelvezetével, részletes és körültekintő magyarázataival, kidolgozott példáival és esettanulmányaival, a szakmai igényesség mentén készített rendszerezésével és a jól átgondolt ábráival dolgozza fel a könyv címével azonos megnevezésű követelménymodulhoz kapcsolódó, a Pénzügyminisztérium által kiadott útmutatóban meghatározott szakmai követelményt és tartalmat. A kiadvány gyakorlatorientált feldolgozása pedig lehetővé teszi, hogy az ismeretek elsajátítását követően Ön gyorsan képes lesz a mindennapi gyakorlati munka elvégzésére is.

  A könyv szerzői arra törekedtek, hogy segítsék a kapcsolódó tananyag elsajátítását. A szerzők többségének több, mint 20 éves oktatói tapasztalata van a felsőoktatásban és a felnőttképzésben, valamint számos korábban megjelent sikeres tankönyv és példatár szerzői, társszerzői.